lauantai 1. maaliskuuta 2008

Lenkkeilyä

Helsinkihän on tunnetusti kivikaupunki, ja Kruununhaka on Suomen kaupunginosista vähäpuistoisin. Niinpä iso osa ulkoilusta tapahtuu hyvinkin kaupunkimaisissa oloissa. Vaan tokihan koiruudet tarvitsevat vastapainoksi hieman rauhallisemmissa maisemissa tehtyjä lenkkejä. Ja vaikka metropolin ytimessä ollaankin, löytyy tällaisia maisemia ällistyttävän läheltä. Suosikkimme on Kivinokka, vanha työväestön mökkialue Herttoniemen eteläosassa, linnuntietä vain noin kolmen kilometrin päässä meiltä. Harva helsinkiläinenkään on tutustunut näihin maisemiin! Täällä on talvisin monesti oikein rauhallista, ja tällä kerralla koirat saivatkin temmeltää mereisessä ympäristössä suhteellisen vapaamuotoisesti .

Tällaista menoa meillä oli eilen:Mukana siis Arska ja Kaikkonen (perävaunu ja perävaunu) sekä Hemppanen (josta ei myöskään ole juurikaan porukan veturiksi) ... ja maisemat!

MUOKS: Kivinokassa(kaan) ei koiria tule pitää vapaina. Koirien pito irrallaan kaupunkialueella on kielletty järjestyslaissa! Omalla vastuullamme olemme päästäneet koirat leikkimään valvotuissa tilanteissa ja äärimmäistä varovaisuutta noudattaen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompas pojilla hauskaa keskenään :-)

- kasvis

Anonyymi kirjoitti...

Nää teitin videot on kyl ihan ykkösiä !! Petokin katteli ja kuunteli vieressä pää kallellaan...

- Janika & Peto

Anonyymi kirjoitti...

Oli näköjään hauskaa. Toivottavasti kukaan ei vain jää sellaiseen käsitykseen, että Kivinokassa voi juoksuttaa koiria ihan koska vain. Viime syksynä eräs hurtta kirmasi vapaana taidekahvilan nurkilla ja tappoi siinä sivussa Maijalta yhden kanan. Onneksi meidän kolmevuotias ei ollut näköetäisyydellä, hän kun piti kovasti kanoista.

Anonyymi kirjoitti...

Näin kuulemma pääsi käymään, mekin siitä kuulimme kahvilalla (koirien kanssa)notkuessamme. Meillähän koirat ovat irti vain jos on meitä on kaksi valvomassa, ja aina yritetään varmistaa että myös villieläimet ovat turvassa. Fudiskentälle kun mennään riekkumaan niin aina haukutetaan koiria että jänöt, oravat, varikset ja lumikot (sellainenkin on jokusen kerran nähty) ehtivät hipsiä syrjemmälle. Kesällä sitten ulkoillaankin flexeissä...

- kaikkonen ite