tiistai 30. lokakuuta 2007

Homma edelleen hakusessa

Maanantai 29.10.2007

Viikko alkoi lievän hapuilun, tai hakuilun, uutuudenhohtoisissa merkeissä. Hakuiluosastolla tehtiin kolmen koiruuden tehoisku Korson raunioradalle. Arska hoiti omat vakkarihommansa hyvällä tarmolla, ja Kaikulainen pääsi sulostuttamaan harjoittelijoiden iltapuhdetta omalla olemuksellaan ja taskunamihakuisuudellaan. Hemppakin pääsi sentään pikku lenkille VesaK:n kanssa kahden, voi sitä riemun määrää!

Hapuilevaa hakusessa olemista edustaa tuo K-osasto, jossa koettiin parikin "sisätapahtumaa" - tosin oma osuutensa lienee ollut sunnuntaisella peltolenkillä pienine papana- ja pahnavälipaloineen... Yöllä (n. 03:00, ääni kuultiin muttei tajuttu nousta) oli ilmestynyt melkoinen läjä, ja 05:00 tehtiin lähtöä puistoon. Kiireestä huolimatta lötkähti pikku läjä keskelle eteisen mattoa, tismalleen samaan paikkaan kuin edellinenkin. Ysin pläjäyksessä oli jo kiintenemisen merkkejä, ja seuraava tuloste nähtiinkin vasta iltalenkillä. Eli mistään vakavasta häiriöstä ei ollut kyse!

VesaK ja Kaiku kävivät myös hieman pidemmällä lenkillä ihan kahdestaan, kierrettiin lähikortteleita ja juteltiin mukavien setien ja tätien kanssa. Uusina tuttavuuksina olivat omenapuun pudokkaista nauttivat tilhet ja leivänmuruja napostelevat pulut, joita molempia taivasteltiin Ritarihuoneen puistikossa.

Tänään bongattu: nokkakärryt, betoniporsas


P 7 ulos, 5 sisään
K 4 ulos, 2 sisään
T isännän unet

Ei kommentteja: