perjantai 26. lokakuuta 2007

Pissan puolitus

Torstai 25.10.2007

Torstaina tapahtui pissan puolitus. Ilmeisesti sisälle pissaamisen ujous karisi yhtä jalkaa olohuoneen matolle tehdyn, puoliksi onnistuneen pissausreissun kanssa. Yllättävää tässä episodissa oli lähinnä se, että kun nappasin Kaikun matolta sylkkyyn, valmistauduin saamaan samalla pienen kastelun itsekin - mutta sepä laittoikin hanan kiinni! Läksimme siis puistoon saman tien, ja siellä hana aukesikin välittömästi.

Sisäpissan suosio on siis kasvussa. Varsinainen puolitus on tullut kerralla pissatussa määrässä. Tämä toki näkyy vastaavasti pissauskerroissa, ja edelleen sanomalehtipaperin kulutuksessa - olisipa hauskaa jos se joskus osuisi vain osaan lehdistä, ettei tarvitsisi kaikkia vaihtaa joka kerralla...

Jottei tämä nyt aivan P&K-jutuiksi menisi, täytyy hieman kehaista penneliä (jälleen). Isojen koirien kanssa on tehty noin yksi yhteinen lenkki per päivä, ja Kaiku on erittäin reippaasti jengissä mukana. Isot koirat tekevät kuitenkin hieman pidemmän lenkin kuin pikkuinen, joten toinen meistä jää pennun kanssa odottelemaan sopivaan paikkaan. Noh, siinähän pitää keksiä jotain puuhaa, ettei kone ala kuumentua jäähdytysilman puutteessa ;-)

Odotellessani opetin hieman istumisen alkeita, ja yksi nami tipahti nurmikon sekaan. kaiku etsi sen niin touhukkaasti, että tein pienen "makkararuudun" pentunameilla nurmikolle. Annoin se omaehtoisesti puuhastella, johdatin sinne ruudun reunalle, ja katselin kuinka porkkiksenalku tyylipuhtaasti kävi läpi ruudun reunat ja etsi namit. Olin aikasen yllättynyt että se skannasi ne reunat niin selkeästi, ehkä sillä on tuo nenän käyttö tosiaan verissä. Kerroin tästä siipallekin kun jatkoimme matkaa yhdessä, johon hän tokaisi jotensakin näin: "No mä annoin sen etsiä nameja isojen koirien kanssa siellä mökillä toissapäivänä, se tajusi sen ihan heti, et hei kerro pahvi jotain uutisii ..." Joopa joo. Jälkikoira!


Tänään bongattu: tammenterho, (mua) kuvaava turisti ja hammastikku

P 4,5 ulos, 8,5 sisään

K 5 ulos, 0 sisään

T kengännauhat

1 kommentti:

Pihlajamäen Fantom kirjoitti...

...ja nimeltä mainitsemattomalle Kaikun jo tavanneellekin kaverillemme, joka tämän mattoasian kanssa on itsekin tuskaillut, ja joka mitä ilmeisimmin siellä jo hymyileekin "mitäs minä sanoin" -hymyään, todettakoon että matot ovat tosiaan tod. näk. lähdössä pesulaan, ilmeisesti aika pikapuoliin. Katsotaan vielä päivä-pari jotta riistäytyykö homma vielä täydellisemmin käsistä...